Poduzeće Publika d.o.o. je agencija sa dugododišnjim iskustvom u realizaciji i organizaciji zabavnih programa, a djeluje još od 2003. godine na marketinškim i animacijskim aktivnostima.

Od svog nastanka kao marketinška agencija daleke 2003. preslikala je iskustva stečena na prvom privatnom radiju s područja PG županije u segmentu programa, a posebno marketinga. Slijedom događaja i zahtjevima tržišta pretvorili smo se u event i rental agenciju koja djeluje što samostalno, što kao partner na području cijele Hrvatske. Pored svega uz naše partnere za Vas ćemo organizirati i najbolja korporativna druženja i team buildinge.

Želja nam je predstaviti Vama, potencijalnim korisnicima ponudu vezanu za zabavne programe namijenjene široj publici od djece pa do odraslih.

Programi koji su Vam ponuđeni obuhvaćaju šire dobne granice i veći dio programa spada u cijelovečernje ili cijelodnevne programe.

Sadržaj smo podijelili u nekoliko kategorija, a one se odnose na sadržaje vlastite produkcije i sadržaje koji Vam nudimo kao ekskluzivni zastupnici.

TEAM:

Poduzeće Publika d.o.o. kao event agencija i rental agencije tijekom godine u svom radu surađuje s preko 40 skoro stalnih djelatnika, a tu spadaju:

– tehničari

– vodirtelji/ce

– DeeJay-i

– razni muzičari

– hostese

– monteri

– ton majstori

– promotori

U svom radu nastojimo koristiti provjerene kadrove s dugogodišnjim iskustvom, a nije rijetkost da smo baš mi promovirali neke nove karijere svojih djelatnika…

Kontakti:

Aleksandar Petković
Rukavac 90, 51 211 Matulji
tel/fax: +385(0)51 700 176
gsm: +385(0)98 328 755
e-mail: publika@ri.t-com.hr, info@publika.tv, aleksandar@publika.tv
web: www.publika.tv