KARAOKE SHOW

Originalne i u hrvatskoj licencom zaštićene Karaoke, natjecanje publike u pjevanju, uz animaciju i nagrade. Moguće je organizirati jednokratan party, kao i natjecanje kroz duži vremenski period, polufinalne i finalnu večer. Agencija osigurava svu opremu, voditelja, tehničara, hostesu, a po dogovoru i d.j.-a.
Pružaju mogućnost zapjevati neke od više tisuća pjesama koje imamo u izboru. Najnovije strane i domaće hitove, kao i evergrine, a uz tehniku kojom raspolažemo, svakog tko želi možemo učiniti zvijezdom pa makar na 5 min.

OD ČEGA SE KARAOKE SHOW SASTOJI:

KARAOKE se sastoje od 2000 matrica visoke kvalitete do 50 000 matrica niže kvalitete koje uključuju od najpopularnijih pjesama domaće i strane produkcije što engleskih, njemačkih, talijanskih, španjolskih, ruskih, mađarskih i dr. pjesama snimljenih bez originalnog glasa glavnog pjevača. Taj glas zamjenjuju natjecatelji iz publike koji se prijavljuju za pjevanje.
Svaka glazbena matrica popraćena je odgovarajućim tekstom koji se na TV – monitoru na pozornici, promiče u ritmu glazbe te natjecatelj može nesmetano pratiti tekst i pjevati. Pored teksta na monitoru za pjevača tu je I video zid dimenzija 2m x 2m za publiku koja se nalazi u objektu. Ovisno o prostoru moguće je realizirati i dva video zida.

EKIPA KARAOKA
:

VODITELJ - ANIMATOR koji vodi program, zabavlja publiku, a i sam pjeva te pomaže natjecateljima pjevati;

HOSTESA koja govori više stranih jezika, također pjeva i animira publiku te natjecateljima dijeli liste odnosno izbornik od 2000 do 37 000 pjesama, što stranih što domaćih;

TEHNIČAR koji pušta glazbu, matrice i brine se za tehniku, a ujedno je I DJ.KUC KUC CABARET

Skečevi koje igraju glumci Ri Teatra su razne parodije, stand up comedy show, igrani vicevi, te se izvode i tekstovi domaćih satiričnih pisaca, kao i strani humor, od Monty Pythona do Mr Beana. U svakom slučaju, gdje god je gostovao Cabaret, izazivao je salve smijeha. Prednost ovakve show-predstave je da se može igrati u svim mogućim prostorima


MAĐIONIČARSKI PROGRAM

  Ukoliko prostor dopušta moguće je izvesti veliki iluzionistički show koji iznosi od do ovisno o broju iluzija, trajanju i eventu za koji se program posebno sprema i uvježbava.

  KONCERTI ZABAVNE POP, ROCK I OSTALE GLAZBE

  Pod navedenim podrazumijevamo razne vokalno instrumentalne skupine s dugogodišnjim iskustvom tzv. “GAŽA BAND-ove” s kvalitetnim i raznovrsnim repertoarom. Od dueta, tria, kvarteta pa do peteročlanih bandova. Bandovi koje Vam možemo ponuditi izvode od pop-rock, jazz, blouse, soul standarde pa sve do najnovijih komercijalnih plesnih hitova domaće i strane produkcije.

  KLAPSKA VEČER

  Pod navedenim podrazumijevamo koncert klape uz instrumentalnu pratnju koja je daleko interesantnija I zanimljivija od klasične suhe Acapella izvedbe.

  KONCERTI DOMAĆIH ESTRADNIH ZVIJEZDA


  Moguća realizacija svih koncerata ovisno o interesu!!!


  DEE JAY – PARTY

  Gostovanja popularnih i manje popularnih ali kvalitetnih DJ-a/animatora koji će za vas odsvirati noći vrućih plesnih ritmova. Izvedba može biti na postojećoj opremi ili sa kompletnom tehnikom uključujući razglas.

  PRATEĆI MUZIČARI – UZ DEE JAY-e - NOVO!

  Obzirom na atraktivnost učestvovanja živih muzičara uz moderne glazbene ritmove pogotovo uz elektronsku glazbu toplo preporučujemo pratnju živih muzičara i to perkusionista ili trubača. Isti su već uvelike ispraksirani i već duži niz godina prisutni na sceni.

  STUDIO 54

  Glazbeno obojeni party s glazbom 70- tih i 80- tih godina. Glazbeno putovanje u korjene disca i pop-a!.

  VIDEO MIXING – NOVO!

  Gotovo neviđena stvar u svijetu video mixing je DJ program uz živo mixanje video spotova. Publika uživa u spotovima na 2 video zida. Specifično je to što se DJ-skom tehnikom mixanja spotovi međusobno spajaju na glazbeni ritam, a publika ujedno vidi i njih na video zidovima. Interesantno je i to što je DJ ujedno i VJ u čijem radu publika može uživati.
  Performance uživo izvode dva vrhunska DJ-a koji pokrivaju sve moderne stilove.


  DJEVOJKE IZ COYOTE BARA & GO GO DANCERS

  Party utemeljen na ideji iz istoimenog filma. Uključuje plesačice. Ovisno o veljičini partya, dogovara se broj sudionika. Plesačice (Kojotice) animiraju publiku plešući na šanku iznad gostiju. Animiraju ih i uljučuju, tako da i sami postaju aktivni sudionici, a ne tek promatrači. Curama je potrebno osigurati dovoljno mjesta na šanku i određenu količinu pića, koju koriste za animaciju.


  LOVE PARTY

  Zamišljen je kao svojevrsna «spajalica». U lokalu se montira video projektor, koji projicira ljubavne i ostale poruke, koje gosti dostavljaju hostesama. Svaki gost na ulazu u lokal dobije samoljepljivo srce s brojem, kako bi gosti mogli znati kome šalju poruku. Poruke mogu biti naj različitijih sadržaja, od pozdrava i čašćenja do poziva na upoznavanje. Voditelj stimulira publiku na takav način komunikacije i zabave, te glasno isčitava originalne poruke. Na kraju se nagrađuju parovi koji su najdalje otišli u upoznavanju... Program uključuje svu potrebnu opremu, 1 tehničar, 1 voditelj/animator, 2 hostese i d.j.-a.
  Najbolji osvaja nagradu koju osigurava naručitelj usluge


  Dopunjeni RED LOVE PARTY
  Cijela ekipa partya je odjevena u crveno, uz navedeno prostor se dekorira s crvenim balonima i crvenim tkaninama )gdje je to moguće. U najavama party-a izričito se naglašava dress code „obavezno nešto crveno“. Sve goste koji izraze želju facepainterica dekorira prigodnim crtežom na licu. U sklopu ekipe su 4 hostese od kojih su ujedno i dvije plesačice (go go ali ne naglašeni, animacija publike na njihovom nivou-ne bina). Ostatak vezan za animaciju i poruke preslikava se s „Love party-a“ uz dopunu animacijskih igara (smiješne igre zavođenja, plesa itd. Koje su jednostavne i zabavne). Ukoliko je moguće od strane domaćina jedno se mješano piće po mogućnosti cocktail proglašava ljubavnim napitkom večeri.
  MINI DISCO
  Mini disco zabavni mozaik program za djecu do najranije dobi do mladjih teenagera koji uz plesnu animaciju uključuje i prigodne igre za djecu.
  Zabavni program potječe upoznavanje i druženje djece u veselom i opuštenom okružju uz vođenje stručnih i kvalificiranih animatorica. Uz ples, igre i zabavu djeca će provesti par sati. Ekipa mini disca uključuje tri osobe i to dvije animatoricei jedng DJ-a tonca i svu prateću opremu od ozvučenja do svjetlosnog efekta.

  Pored navedenog za vas izdvajamo i mogućnosti organizacije dječijih igraonica i dječijih rođendana sa kompletnom uslugom od zabave do zakuske...
  Cijene navedenih sadržaja određuju se prema zahtijevima.

  FASHION LIVE SHOW!!! – NOVO!!!!

  Fashion live show je zabavni program namijenjen široj publici od mladih do ozbiljnije populacije. Navedeni show se uživo odvija na prostorima od opuštenih terasa do uazvrelih klubova, a osnovni cilj programa je brzo i atraktivno uljepšavanje prisutne publike. Uljepšavanje izvode vrhunski frizer/ka i vizažist/ica. Pored struke tu su i voditelj/ica programa i naravno ton majstor – DJ koji brine o dobrom raspoloženju prisutnih, a oni daju dodatni glamur cijelom show-u.
  Sam program uključuje sve potrebne rekvizite izvođača od svih frizerskih sprava do šminki pa i do tehnike kao što su ozvučenja i osvijetljenja ukoliko su potrebna.
  Program uljepšavanja zamišljen je brzim i efikasnim potezima koji bi učesnike učinili atraktivnijima, a ujedno kako bi se tokom večeri kvalitetno obradio što veći broj učesnika. Interesantno je da učesnici mogu biti i muškarci i naravno žene.
  Trajanje navedenog showa efektivno je do maksimalno 5 sati uz kraće pauze.  Zasebni najam sportskih terena uz realizaciju prigodnog party-a
  Stijena  Natjecatelji se penju na stijenu visine
  7,3 m pomoću užadi ili samo uz pomoć izbočina na njoj. Na tri različite visine s obje strane stijene se nalaze tri kružna markera na čičak na koje natjecatelji postavljaju jastučiće odgovarajuće boje. Prvi tim koji postavi sva tri jastučića, pobjeđuje.
  Mogućnost pojedinačnog i štafetnog natjecanja.
  Dužina stijene iznosi
  5,5 m, a širina 4,3 m.


  Mehanički bik/ surf/snowboard simulator


  Za postavljanje terena za mehaničkog bika potreban je prostor od 5 x 5m.
  Bikom se upravlja pomoću prijenosne konzole sa mogućnošću automatskog i manualnog pokretanja bika. Kod manualnog pokretanja bika koristi se joystick sa sigurnosnim prekidačem te dva prekidača za pokretanje lijevog i desnog motora. Također postoji i regulator brzine pokretanja bika.
  Postoji mogućnost postavljanja surf/snowboard daske na mjesto bika.
  Ljudski stolni nogomet  Nogomet se igra na terenu dimenzija
  15x7,5 m. Igrači su pojasevima vezani za aluminijske cijevi, te im je kretanje ograničeno isključivo na lijevu i desnu stranu. Svi igrači osim golmana su vezani u paru (2 vezna, 2 napadača), te je potrebna dobra kordinacija kod pomicanja po cijevi.
  Sumo  Borba se odvija na borilištu promjera
  4,9 m. Svaki borac opremljen je sumo odijelom, zaštitnom kacigom i štitnikom za vrat. Pobjednik je borac koji protivnika obori na tlo ili izbaci sa borilišta.
  Poligon


  Kombinacijom brzine i spretnosti, natjecatelji moraju savladati razne prepreke kroz koje se provlače ili ih preskaču.
  Idealan je za štafetna natjecanja, s tim da se kao i kod stijene, dvije ekipe mogu natjecati istovremeno.
  Gladijator  Borba se odvija na terenu veličine 7x7 m. Cilj je srušiti protivnika koristeći štapove obložene debelim slojem spužve.

  Soccerama – NOVO!


  Obzirom na europsko nogometno prevnstvo koje se polako ali sigurno uvlači pod kožu tu je i novi teren tzv. Soccerama na kojoj svako može isprobati svoje dogometne sposobnosti.

  Košarka – NOVO!  Naravno kako bi prošao nogomet bez dobre košarice u kojoj bi se okorijeli strijelci mogli okušati na parmetara od obruča.


  Shaker quiz

  1. Kviz je podijeljen u četiri kategorije: sport, glazba, film, cool & fun
  Svaka kategorija ima po 3 tima, a prva tri plasirana tima ulaze u finale.

  2. Finalna igra Shaker sadrži pitanja iz 4 navedene kategorije ili pitanja po izboru klijenta  PRAVILA ODGOVARANJA NA PITANJA
  :


  1. VRIJEME ODGOVORA NA PITANJE: 10 sec

  2. PRVI KOJI SE JAVI pritiskom na tipku blokira ostale i vrijeme staje.
  3. U slučaju točnog odgovora dobiva 100 bodova), ako netočno odgovori vrijeme se nastavlja i slijedeći natjecatelj ima pravo odgovora.

  U slučaju točnog odgovora dobiva 50 bodova.
  Isto pravilo važi i za trećeg natjecatelja koji za točan odgovor dobiva 30 bodova.
  4. NETOČAN ODGOVOR oduzima 20 bodova

  5. Od trenutka kad natjecatelj pritisne tipku mora u roku od 5 sec ponuditi odgovor.

  U slučaju brandiranja za potrebe klijenta, klijent se moli slijedeće:


  - pitanja sa 4 ponuđena odgovora (navesti koji je odgovor ispravan)
  - slike koje je moguće vezati uz pitanja ili ponuđene odgovore


  Pjena party
  Pjena party uključuje mašinu za pjenu velikog kapaciteta sa pratećim tehničkim osobljem, a kako bi se u potpunosti ostvario doživljaj tu su Vam predlažemo i naše animatore, dj-e i razglas ukoliko je potreban.

  Pored navedenog u ponudu možemo uvrstiti i prošireneje ugostiteljske ponude uz vrsne cocktail majstore tj. Show cocktail majstore kojima je uz spremanje vrhunskih cocktaila glavni zadatak zabaviti i zadiviti prisutne svojim akrobacijama FIRE PERFORMANCIMA. Novost u ponudi je i face & body painting sa ili bez modela.

  -Uz sve navedeno i ekskluzivne vatrene žonglere jedine u Hrvatskoj.

  Uz sve navedeno ističemo tehničku potporu vezanu za ozvučavanje i rasvijetu manjih i srednjih mjesta događanja (do 1000 ljudi)...

  Pored navedenog sve ostale programe možemo realizirati na upit.

  Organizacije dječijih rođendana, maturalnih zabava, godišnjica, vjenčanja i svih ostalih proslava.

  Za sve dodatne informacije i realizacije stojimo vam na raspolaganju, ali Vam napominjemo da je za svaki program potrebno izvršiti rezervaciju bar 15 dana prije ikakve realizacije s obzirom na zauzetost izvođača
  .